Leer Linda van Lindenborgh beter kennen

Foto van Virtual Assistant Linda van Lindenborgh Assistenten

Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe overweldigend het kan zijn om je bezig te houden met je administratie en boekhouding.

Je bent druk met je klanten terwijl je ook nog tijd wilt besteden om je bedrijf te laten groeien. Maar waar haal je die tijd vandaan?

Lindenborgh is speciaal ingericht om jou daarbij te helpen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Linda Bults en ik ben de eigenaar van Lindenborgh. Ik ben 43 jaar en woon met veel plezier met mijn partner en onze twee honden in Emmen.

Een paar jaar geleden ben ik, per toeval, me bezig gaan houden met de administratie en boekhouding van een bedrijf. Mijn partner had mijn hulp nodig. Hij heeft een bloeiend bedrijf en kwam, door zijn overvolle agenda, amper toe aan zijn administratie. Hij begon steeds verder achter te lopen en verloor het overzicht. Je kunt je voorstellen dat het veel stress gaf en het daardoor thuis ook niet gezelliger werd. Met mijn reeds opgedane administratieve ervaring besloot ik in te grijpen en te helpen.

Ik ontdekte dat ik het leuk vond om orde te scheppen in de administratieve chaos. Mijn partner was heel dankbaar. Hij kon eindelijk weer ademen omdat zijn financiën inzichtelijk werden. Stress maakte plaats voor gemoedsrust, en hij kon zijn energie weer steken in het laten groeien van zijn bedrijf. 

Vandaag de dag werk ik, als zelfstandige, nog steeds voor het bedrijf van mijn partner. Het geeft me enorm veel voldoening om een rol te spelen in het succes van zijn onderneming. Misschien was het geen toeval maar moest ik er op deze manier achter komen dat het mijn roeping is om ondernemers te ondersteunen.

In 2023 ben ik gestart met mijn bedrijf Lindenborgh. Sindsdien werk ik ook voor andere ondernemers. Ik help op alle mogelijke manieren met de administratie en boekhouding. Ik vind het bijzonder leuk om startende ondernemers te helpen met het opzetten van hun administratie.  

In mijn vrije tijd pak ik graag een terrasje of ga ik wandelen met onze honden. Ik vind tuinieren leuk en ik houd van koken en bakken. Ook puzzel ik graag (Wasgij is mijn favoriet) en vind ik fotograferen leuk, al kom ik daar weinig aan toe.

Waarom kiezen voor Lindenborgh?

Gepassioneerd & ervaren: Ik ben een gepassioneerde en gemotiveerde ondernemer met een bewezen staat van dienst. Met mijn ervaring in administratieve ondersteuning breng ik expertise naar jouw (startende) bedrijf.

Professioneel & betrouwbaar: Ik ben toegewijd in mijn werk en lever diensten van hoge kwaliteit. De nadruk ligt op integriteit en het waarborgen van vertrouwelijkheid.

Tijdsbesparing: Door mij in te schakelen houd jij kostbare tijd over om te besteden aan groei en ontwikkeling van je bedrijf.

Flexibel & efficiënt: Ik pas me aan jouw schema en behoeften aan. Of dat nu eenmalig, bij bijvoorbeeld de start van je bedrijf is, of op regelmatige basis.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe Lindenborgh jouw en je bedrijf kan helpen? Ik kom graag bij je langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Je krijgt tijdens dat gesprek meteen al 3 handige tips. Voel je vrij om vandaag nog contact op te nemen.