De Virtual Assistant: Sleutel tot succes voor jouw Onderneming!

Ben jij een ZZP’er of heb je een kleine onderneming? En ben je het zat om je kostbare tijd te verspillen aan administratieve taken? Dan heb ik dé oplossing voor je: een Virtual Assistant van Lindenborgh Assistenten! In deze blog lees je hoe de Virtual Assistant de sleutel kan zijn tot succes voor jouw onderneming.

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant is een assistent die op afstand werkt. De VA is een zelfstandig ondernemer en niet in dienst van een werkgever. Vaak heeft een VA meerdere opdrachtgevers.

Taken die een VA van Lindenborgh Assistenten o.a. doet zijn:

  • e-mail bijhouden
  • agenda beheren
  • facturen maken, versturen en inboeken
  • offertes maken en versturen
  • planning maken en controleren
  • sociale media activiteiten
  • website en webshop bouwen en bijhouden

Ik hoor je denken: “Waarom zou ik een Virtual Assistant inhuren? Ik kan die taken toch zelf doen?”

Dat klopt, maar bedenk eens hoeveel tijd je zou kunnen besparen als je die taken uit handen geeft. Als ZZP’er is tijd je kostbaarste bezit, en een VA van Lindenborgh Assistenten kan je helpen om die kostbare tijd te benutten om aan je bedrijf te werken.

Voordelen van het inhuren van een Virtual Assistant

Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het inhuren van een Virtual Assistant:

Efficiëntie: De VA van Lindeborgh Assistenten neemt taken van je over die jou afleiden van je kernactiviteiten. Hierdoor kun jij je focussen op wat je het beste doet. Je houdt bijvoorbeeld tijd over om meer klanten binnen te halen!

Flexibiliteit: De VA werkt op afstand, wat betekent dat je geen fysieke werkruimte of apparatuur voor ons hoeft te verzorgen. Je huurt ons in op basis van jouw behoeften en het aantal uren dat je de VA nodig hebt.

Kostenbesparing: In tegenstelling tot het aannemen van een werknemer, hoef je geen werkgeverskosten te betalen voor een Virtual Assistant van Lindenborgh Assistenten. En je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren!

Kortom, de Virtual Assistant is de sleutel tot succes voor jouw onderneming. De VA van Lindenborgh Assistenten helpt je om jouw onderneming te laten groeien. Waar wacht je nog op?

Hopelijk tot snel!

Jouw Virtual Assistant,

Linda Bults

Eigenaar Lindenborgh Assistenten

Foto van Virtual Assistant Linda van Lindenborgh